Det är med stor glädje vi välkomnar Ronja till PRO TEMPORE idag!

Ronja kommer närmast från revisionsyrket där hon under tre års tid i huvudsak arbetat med revision av mindre och medelstora ägarledda bolag inom flertalet olika branscher. Hon har god erfarenhet från av att utvärdera processer, granska finansiella analyser och rapporter och har i sin roll som revisor skapat sig en förståelse för hur en ekonomifunktion fungerar och kunnat sätta sig in i olika kunders processer och arbetssätt. Utöver revisionen har fokus legat på koordinering och planering av revisionsprocessen. En roll som inte bara gett henne insyn i olika branscher och bolag utan även bidragit till att skapa ett ansvarsfullt och självständigt arbetssätt med fokus på väsentligheter. Under sin tid som revisor har Ronja även fått axla redovisningen för ett antal mindre kunder där hon fått en bra grund i hantverket för att kunna bli ännu vassare i sina granskningar.

Ronja beskrivs som en nyfiken, social och prestigelös person som sprider energi och glädje till alla i teamet hon jobbar i. Hennes styrkor är att hon tar åt sig ny kunskap snabbt, hon är driven och vill framåt och har framförallt en positiv inställning.

Ronja tar nu steget ut i konsultrollen för att få bredda sig och samla på sig mer hands-on erfarenhet inom ekonomifunktionen, främst på lite större bolag. Vid sidan av arbetet har Ronja nyligen lagt mycket tid på att tillsammans med sin sambo renovera huset och fixat i trädgården.

I sitt kommande uppdrag kommer Ronja axla rollen som Accountant på ett stort globalt producerande bolag. Vi är väldigt glada över att Ronja vill ta sitt nästa steg i karriären tillsammans med oss och ser fram emot att följa hennes utveckling framåt.